Zakelijk & Verhuur

Wat kan Cultuur Kwartier Sneek voor uw bedrijf/organisatie betekenen?
Organiseer samen met ons een seminar, congres, productlancering, netwerkbijeenkomst, workshop, (bedrijfs)feest of andere activiteit. Wij verzorgen het licht en geluid, catering, live muziek, acts, bands of DJ.

Gebouwen en zalen
Cultuur Kwartier Sneek bestaat uit negen zalen en achttien lokalen, verdeeld over de drie instellingen: Theater Sneek, Kunstencentrum Atrium en Poppodium Bolwerk. Elk van de locaties heeft haar eigen bijzonderheden en mogelijkheden, voor kleine en grote groepen, voor intieme bijeenkomsten tot grote seminars, voorzien van alle technische mogelijkheden.

Technische voorzieningen
Met optimale technische voorzieningen kunnen sprekers en performances worden gefaciliteerd. Naast standaard geluid en licht in alle zalen, zijn de locaties voorzien van beamers en projectschermen. Daarnaast zijn alle gebouwen voorzien van WiFi om bijvoorbeeld live Twitterfeeds te volgen op ons narrowcasting systeem, dat aanwezig is in alle gebouwen. Ook is het mogelijk hier uw eigen presentatie op te laten draaien.

Catering
Met uw evenement wilt u graag een goede indruk achter laten. Catering is daarin een belangrijk aspect. Cultuur Kwartier Sneek beschikt over een eigen keuken en zorgt voor koffie, thee en fris, lekkers, uitgebreide lunches, borrels en diners. Voor de grotere evenementen werkt Cultuur Kwartier Sneek samen met cateraars die hun sporen hebben verdiend in het culinaire segment.

De mogelijkheden zijn eindeloos…
Wij helpen u graag bij het realiseren van uw (commerciële) doelstelling via de inzet van onze culturele mogelijkheden en locaties. In samenwerking met Akte 2 maken we uw evenement onvergetelijk. En dat allemaal binnen een culturele en creatieve omgeving.

Wilt u een offerte of afspraak maken om uw wensen door te spreken? Neem dan contact op met de afdeling Zakelijk & Verhuur via Frouk Oostra: f.oostra@cultuurkwartier.nl of 0515 430 580.