Businessclub voor ondernemer

Iedere ondernemer die zich aansluit bij de ‘Businessclub’ betaalt een bedrag van € 250,- aan Theater Sneek. In ruil hiervoor ontvangt de ondernemer een strippenkaart van 7 x 2 vouchers (a € 17,85 per kaart).  Deze vouchers blijven onbeperkt geldig en mogen als vroegboekkaart, maar ook als last-minute kaart worden ingeleverd bij Theater Sneek in ruil voor echte kaarten (niet bij uitverkochte voorstellingen). Het is raadzaam aan uw relaties mee te geven dat zij contact opnemen met de kassa om aan te geven dat zij van te voren reserveren en de Businessclub kaarten komen inruilen tegen echte kaarten. Zo zijn uw relaties verzekerd van een plek.

Zodra de vouchers op zijn, kan de ondernemer direct een nieuwe strippenkaart opvragen zodra er opnieuw een bedrag van € 250,- is overgemaakt.

De ‘Businessclub’  ontvangt tweewekelijks een e-mail met het programma van de voorstellingen twee weken vooruit. Hierin wordt steeds (of minimaal tien keer per jaar) een last-minute aanbieding in gedaan zoals bijvoorbeeld 2 kaarten voor de prijs van 1. Ondernemers kunnen hier buiten hun vouchers gebruik van maken. Er wordt altijd gevraagd voor een bepaalde datum te reageren en op = op.

Meld u nu aan voor de Businessclub bij de kassa van Theater Sneek of mail naar marketing@cultuurkwartier.nl