Businessclub voor ondernemer

Iedere ondernemer die zich aansluit bij de ‘Businessclub’ betaalt een bedrag van € 250,- aan Theater Sneek. In ruil hiervoor ontvangt de ondernemer een strippenkaart van 7 x 2 vouchers (a € 17,85 per kaart).  Deze vouchers blijven onbeperkt geldig en mogen als vroegboekkaart, maar ook als last-minute kaart worden ingeleverd bij Theater Sneek in ruil voor echte kaarten (niet bij uitverkochte voorstellingen). Het is raadzaam aan uw relaties mee te geven dat zij contact opnemen met de kassa om aan te geven dat zij van te voren reserveren en de Businessclub kaarten komen inruilen tegen echte kaarten. Zo zijn uw relaties verzekerd van een plek.

Zodra de vouchers op zijn, kan de ondernemer direct een nieuwe strippenkaart opvragen zodra er opnieuw een bedrag van € 250,- is overgemaakt.

De ‘Businessclub’  ontvangt tweewekelijks een e-mail met het programma van de voorstellingen twee weken vooruit. Hierin wordt steeds (of minimaal tien keer per jaar) een last-minute aanbieding in gedaan zoals bijvoorbeeld 2 kaarten voor de prijs van 1. Ondernemers kunnen hier buiten hun vouchers gebruik van maken. Er wordt altijd gevraagd voor een bepaalde datum te reageren en op = op.

Meld u nu aan voor de Businessclub bij de kassa van Theater Sneek of mail naar marketing@cultuurkwartier.nl

 

Sponsoren

Cultuur Kwartier Sneek wordt gesponsord door:

Provincie Fryslân, Old Burger Weeshuis Sneek, Woningstichting de Wieren, Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, Bouwfonds Cultuurfonds, Brand bier, Douma Staal, Bergsma Groothandel, Kantoorvakhandel Van der Meulen, Vinea Vakanties, Je Maintiendrai Fonds

 

Voorstelling op maat

Heeft u iets te vieren? En wilt u dit samen met vrienden en familie vieren in Theater Sneek? Wilt u gezamenlijk een voorstelling bezoeken en dit combineren met een hapje en een drankje? Het is mogelijk om voor uw genodigden een gedeelte van de foyer te reserveren en uw gasten koninklijk te verwelkomen naar uw eigen wensen. De voorstelling wordt speciaal voor uw gelegenheid een avondje theater op maat. Prijs wordt bepaald in overleg.

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met de afdeling Zakelijk & Verhuur via Frouk Oostra: f.oostra@cultuurkwartier.nl of 06 46805616.

 

Zakelijk & Verhuur

Wat kan Cultuur Kwartier Sneek voor uw bedrijf/organisatie betekenen?
Organiseer samen met ons een seminar, congres, productlancering, netwerkbijeenkomst, workshop, (bedrijfs)feest of andere activiteit. Wij verzorgen het licht en geluid, catering, live muziek, acts, bands of DJ.

Gebouwen en zalen
Cultuur Kwartier Sneek bestaat uit negen zalen en achttien lokalen, verdeeld over de drie instellingen: Theater Sneek, Kunstencentrum Atrium en Poppodium Bolwerk. Elk van de locaties heeft haar eigen bijzonderheden en mogelijkheden, voor kleine en grote groepen, voor intieme bijeenkomsten tot grote seminars, voorzien van alle technische mogelijkheden.

Technische voorzieningen
Met optimale technische voorzieningen kunnen sprekers en performances worden gefaciliteerd. Naast standaard geluid en licht in alle zalen, zijn de locaties voorzien van beamers en projectschermen. Daarnaast zijn alle gebouwen voorzien van WiFi om bijvoorbeeld live Twitterfeeds te volgen op ons narrowcasting systeem, dat aanwezig is in alle gebouwen. Ook is het mogelijk hier uw eigen presentatie op te laten draaien.

Catering
Met uw evenement wilt u graag een goede indruk achter laten. Catering is daarin een belangrijk aspect. Cultuur Kwartier Sneek beschikt over een eigen keuken en zorgt voor koffie, thee en fris, lekkers, uitgebreide lunches, borrels en diners. Voor de grotere evenementen werkt Cultuur Kwartier Sneek samen met cateraars die hun sporen hebben verdiend in het culinaire segment.

De mogelijkheden zijn eindeloos…
Wij helpen u graag bij het realiseren van uw (commerciële) doelstelling via de inzet van onze culturele mogelijkheden en locaties. In samenwerking met Akte 2 maken we uw evenement onvergetelijk. En dat allemaal binnen een culturele en creatieve omgeving.

Wilt u een offerte of afspraak maken om uw wensen door te spreken? Neem dan contact op met de afdeling Zakelijk & Verhuur via Frouk Oostra: f.oostra@cultuurkwartier.nl of 0515 430 580.