Sponsoren

Cultuur Kwartier Sneek wordt gesponsord door:

Provincie Fryslân, Old Burger Weeshuis Sneek, Woningstichting de Wieren, Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, Bouwfonds Cultuurfonds, Brand bier, Douma Staal, Bergsma Groothandel, Kantoorvakhandel Van der Meulen, Vinea Vakanties, Je Maintiendrai Fonds

 

Voorstelling op maat

Heeft u iets te vieren? En wilt u dit samen met vrienden en familie vieren in Theater Sneek? Wilt u gezamenlijk een voorstelling bezoeken en dit combineren met een hapje en een drankje? Het is mogelijk om voor uw genodigden een gedeelte van de foyer te reserveren en uw gasten koninklijk te verwelkomen naar uw eigen wensen. De voorstelling wordt speciaal voor uw gelegenheid een avondje theater op maat. Prijs wordt bepaald in overleg.

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met de afdeling Zakelijk & Verhuur via Frouk Oostra: f.oostra@cultuurkwartier.nl of 06 46805616.

 

Zakelijk & Verhuur

Zakelijk & verhuur en culturele evenementen

De locaties van Cultuur Kwartier Sneek zijn uitermate geschikt voor activiteiten van bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren.
In de afgelopen vijf jaar hebben er talloze bijzondere presentaties in het theater of in de foyer plaatsgevonden, bijeenkomsten in de Rabobankzaal, markten in de semi-openlucht van Kunstencentrum Atrium, mooie optredens in de Noorderkerkzaal, presentaties in de theaterstudio en feesten en bruiloften in de grote en kleine zaal van Poppodium Bolwerk.

Naast de bijzondere locaties hebben we licht, geluid, bands of acts en ook catering in huis. Cultuur Kwartier beschikt over een eigen keuken en verzorgt uitgebreide lunches, borrels en diners. Voor de grotere evenementen werken we samen met cateraars die hun sporen hebben verdiend in het culinaire segment.
Organiseer samen met een seminar, congres, productlancering, netwerkbijeenkomst, workshop, (bedrijfs)feest of een andere activiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook culturele organisaties zijn welkom in het Cultuur Kwartier om een eigen voorstelling, tentoonstelling of presentatie te organiseren in onze zalen. Cultuur Kwartier Sneek kan de productie versterken met regie, registraties, muziek en ondersteuning bij fondsenwerving. De kassa van Theater Sneek kan de kaartverkoop verzorgen en vraag naar de mogelijkheden voor de marketing.

Voor een creatieve, inspirerende invulling van een evenement staat het projectbureau van Cultuur Kwartier Sneek garant. Vakinhoudelijke docenten en workshopleiders, netwerk en kennis in en over het culturele veld zijn de expertise van het projectbureau.

Contact
Voor zakelijk en verhuur:
Bedrijfsbureau, Frouk Oostra: f.oostra@cultuurkwartier.nl.
Voor een culturele, inspirerende invulling van uw evenement (zowel binnen Cultuur Kwartier Sneek of op locatie):
Projectbureau, Annemarie van der Reijden: a.vdreijden@akte2.nl.