Musical

Paul Groot, Marjolein Keuning e.a.

You’re the Top – geannuleerd

wo 28 februari 20:15 - 22:35 Locatie: Tuottenzaal, Westersingel 28
bestel kaarten € 34,50

You’re the Top geannuleerd

De voorstelling You’re the Top van morgenavond in Theater Sneek gaat niet door. Acteur Marcel Jonker kampt met stemproblemen en op deze korte termijn kan er geen vervanger worden gevonden.

Mogelijk wordt de voorstelling met onder andere Paul Groot en Marjolein Keuning verplaatst. Het team van Theater Sneek probeert zo spoedig mogelijk contact op te nemen met alle kaarthouders.

Hitmusical komt terug!
In 1995/1996 trok You’re the Top volle zalen, kreeg juichende kritieken, won de Edison en had een nominatie voor de Louis d’Or. De voorstelling is wegens succes twee keer in reprise gegaan, met als afsluiting een week in Koninklijk Theater Carré.
Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl.
Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs.
Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid.

Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter e.a. met live orkest.

You´re the Top schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek.

www.yourethetop.nl

20170105 Volkskrant Paul De Groot

Rechtenvrij interv Paul en Marjolein YtT

Recensiequotes You’re the Top met Paul Groot als Cole Porter
NRC**** – Paul Groot excelleert als Cole Porter; You’re the Top is een bekoorlijk vlechtwerk van comedy, drama en songs.
AD**** – “You’re the Top is een uiterst intieme musical die in zang, dans en spel tot het eind boeit”.
“een geolied dans- en zangensemble en een live orkest dat de swing van Porter met liefde en vakmanschap verklankt”; Paul Groot vertolkt een Porter van vlees en bloed”.
Theaterparadijs **** – Paul Groot is onnavolgbaar; Hij kruipt onder je huid als een charmante Porter”, “Smoothy, Sexy & Sassy omschrijft het hele ensemble”
Theaters in Nederland *****
MusicalWorld *** – “Geen ‘Easy to Love verhaal’, maar gewoon zoals het echt ging: het echte verhaal aan de hand van songs van Cole Porter zelf”, “Paul Groot is een genot om naar te kijken en luisteren, met precies de goeie tongue-in-cheek flair.”
Musicaljournaal – “You’re the Top is Top, een swingend, ontroerend, maar bovenal een hartverwarmend verhaal”

Parool – “Het orkest van Ed Boekee is in topvorm bij de geweldige songs die heel secuur door het verhaal zijn gestrooid”
Holland Media Combinatie – “Paul Groot aangrijpend in voorstelling ’You’re the Top’”
Dagblad van het Noorden – “Choreograaf Martin Michel tilt de vocalen in de solo’s en ensembles naar een pittig choreografische zetting”