Musical

Vals - Naar een boek van Mel Wallis de Vries

Priscilla Knetemann, Vivian Panka e.a.

vr 06 januari 19:30 - 20:55 Locatie: Tuottenzaal, Westersingel 28
bestel kaarten € 19,50

boek-icoon Korting met je biebpas!

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt een van de vriendinnen opeens na een ruzie. De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar denken dat hun vriendin naar huis is gegaan. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Door het slechte weer kunnen ze geen kant op en de sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?

Beleef de spannende thrillermusical Vals nu live in het theater! Naar het boek van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schrijver van Nederland. Gemaakt door het team van ‘BOY 7 Live on stage’. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

“Scriptschrijver, regisseur en componist Fons Merkies schreef er mooie liedjes bij die de meiden, die ook prima acteren, prachtig vierstemmig zingen.”  – Trouw

‘’Er wordt prachtig gezongen en fantastisch gespeeld.” – Kidseropuit.nl

’De voorstelling op zichzelf zit mooi in elkaar’’  – Theaterparadijs.nl