Muziek

Cohda Kwartet en Harpduo Nierop & Vijselaar

Topzondag met koffiegeur

zo 18 februari 11:30 - 12:30 Locatie: Noorderkerkzaal, ingang Oud Kerkhof 11
bestel kaarten € 10,00

web_Icoontje Topzondag

Deze voorstelling is uitgesloten van de lustrumactie.

Professioneel Blokfluitkwartet Cohda gaat voor u spelen op de topzondag in De Noorderkerkzaal van het Kunstencentrum Atrium in Sneek. Een optreden met een thema dat toegankelijk is voor alle oren: ‘Dingen die Swingen!‘ Jazz-, klassieke- en wereldmuziek allemaal in één concert.

Het ensemble is spontaan ontstaan als een ad hoC kwartet maar deze vier spelers hebben elkaar helemaal gevonden in de liefde voor de blokfluit en het spelen in kwartetvorm en het krijgt dus een vervolg…een Co(h)da.
Alle vier de leden van het Cohda Kwartet zijn professionele musici en bevlogen docenten. Zij geven les aan verschillende muziekinstituten èn als zelfstandige hebben ze elk een eigen lespraktijk.
Victoria Nair-Price, Lies van der Grient, Stephan Esmeijer en Anneke Hoekman spelen allerlei blokfluiten; van de kleinste sopraan van 30 centimeter tot één van de grootste; de contrabasblokfluit van bijna 2 meter!
Het programma bestaat o.a. uit muziek van William Byrd, T. Merula en G.P Telemann.
Eén ding hebben alle stukken gemeen; het zijn ‘Dingen die Swingen’ ; ieder op hun eigen manier.

Geniet vier tot vijf keer per jaar op zondag van mooie kamermuziek in onze sfeervolle Noorderkerkzaal. De gratis koffie staat vanaf 11.00 uur klaar in het Atriumcafé en de concerten beginnen om 11.30 uur.