Muziek

The Analogues

The White Album (verplaatst naar 15 maart)

do 15 maart 20:15 - 22:35 Locatie: Tuottenzaal, Westersingel 28
uitverkocht!
€ 37,50

Verplaatsing The Analogues van zaterdag 20 januari naar donderdag 15 maart

Wegens omstandigheden zijn we genoodzaakt om de voorstelling The White Album van The Analogues van 20 januari te verplaatsen. Reden hiervoor is het feit dat zanger/gitarist Jan van der Meij helaas heeft moeten besluiten ten gevolge van gehoorproblemen, deze tour geheel of gedeeltelijk over te slaan.

Voor de ‘The White Album Live’ tour zal Felix Maginn (geboren Ier en gitarist en leadzanger van Moke) aan de line up van The Analogues worden toegevoegd. Om de band iets meer tijd te gunnen voor repetities in verband met deze personele aanpassing, zijn de eerste vier shows van de tour verplaatst, waaronder dus de voorstelling in Theater Sneek.

Gelukkig hebben we al een vervangende datum kunnen afspreken: donderdag 15 maart om 20.15 uur. Gekochte kaarten blijven natuurlijk gewoon geldig. Indien het voor u onmogelijk is om op de nieuwe datum aanwezig te zijn, kunt u uw kaarten kosteloos omruilen voor een andere voorstelling uit ons programma. Uiteraard kunt u ook het aankoopbedrag terugkrijgen. Stuur daarvoor een e-mail naar kassa@cultuurkwartier.nl of reply op deze e-mail. Vermeld daarin duidelijk uw IBAN rekeningnummer en tenaamstelling van de rekening.

Deze voorstelling is uitgesloten van de lustrumactie.

Na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper ’s Lonely Hearts Club Band wagen The Analogues zich aan de integrale uitvoering van The White Album. Dit eigenzinnige meesterwerk (een dubbelalbum!) uit 1968 vergt opnieuw het uiterste van muzikanten en productie. Uitgangspunt blijft muzikale authenticiteit: naast de vijfkoppige band komen er flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) en gastmuzikanten mee, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten. Alles voor de perfecte sound. En ook een beetje voor de mooie verhalen.