Cabaret

Tineke Schouten

T-Splitsing

wo 27 september 20:15 - 22:45 Locatie: Tuottenzaal, Westersingel 28
bestel kaarten € 36,50

Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke levensveranderende keuzes om je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit.

In Tineke’s nieuwe theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Hoe is ze eigenlijk cabaretière geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren? Het maken van al die keuzes mag soms best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze er ook niet de humor van inziet. Dus zullen in deze zeer persoonlijke show ook haar bekende typetjes langskomen. Voor vanavond is de keuze op de T-splitsing dan ook makkelijk gemaakt en neem je ‘afslag theater’.

Recensiequotes:

AD *****

  • T-splitsing misschien wel beste show Tineke Schouten
  • Haar gedoseerde engagement – gelukkig zonder priemende vinger – staat Tineke Schouten uitstekend. Sterker: het maakt deze productie tot een uiterst veelzijdige voorstelling die haar komische kant extra reliëf geeft.

Dagblad van het Noorden ****

  • Daaraan herken je de grote vakmensen. Die komen op en hebben binnen 25 seconden de zaal te pakken.
  • Schouten weet wat werkt, ook in kostumering, de organisatie van snelverkledingen en het functioneren van de band. Uniek in haar genre