Muziek

Bolwerk Producties

Johnny Mars & The Northern European Jazz Orchestra

za 27 mei 21:00 - 23:00 Locatie: Noorderkerkzaal, ingang Oud Kerkhof 11
bestel kaarten € 17,50

Zanger en harmonica virtuoos Johnny Mars wordt begeleid door ons Northern European Jazz Orchestra, onder leiding van Kurt Weiss. Een interessante cross over tussen de Blues & Jazz die opgezet is voor een breder publiek. Het repertoire bestaat uit onder andere nummers van B.B. King, Ray Charles, Johnny Mars en bekende bluesstandards.

De Amerikaanse blueslegende Johnny Mars bespeelt zowel de mondharmonica als de chromatische mondharmonica als geen ander. Ook de stem van Johnny is precies wat er van een legendarische bluesheld verwacht mag worden.

Samen met The Northern European Jazz Orchestra brengt Johnny Mars een programma waarin de blues en jazz samenkomen. Onvervalste bluesklassiekers worden afgewisseld met bijvoorbeeld een inspirerende uitvoering van Summertime, waarin de jazzy kant van Johnny wordt belicht.

EXTRA:

Overdag, voorafgaande aan het concert is er een educatief programma met workshops! Op vertoon van je concertticket heb je gratis toegang tot de workshops. Wil je alleen deelnemen aan de workshops koop dan je ticket voor € 7,50 bij ons online. Informatie over de workshops volgt.