Toneel

Lunchvoorstelling

Erik Hulzebosch

wo 13 december 12:00 - 13:30 Locatie: Noorderkerkzaal, ingang Oud Kerkhof 11
bestel kaarten € 17,50

web_lunch  web_Icoontje Biebpas

Hoe maak je van een nood een deugd. 
 Dit is wel het levensmotto van Erik Hulzebosch, naast:
 – plezier in het leven en niet te zwaar op de hand. –
Hulzebosch wist zich bekender te maken dan Elfstedentochtwinnaar Angenent, ondanks vroegtijdig schoolverlaten een uitstekende carrière op te bouwen en ongekend (zang-/organisatie-/ ondernemers)talent aan te boren door onverwachte dingen te doen. De nood ligt altijd op de loer, maar hoe geef je zo’n draai aan een teleurstelling of mislukking, dat de hele situatie uiteindelijk positief voor je gaat werken? Hoe wordt een belemmering een kans?
Hulzebosch is het tegenovergestelde van een ‘hokjesdenker’. Hij bemint het leven en omarmt alles wat op zijn pad komt. Negatief of positief: het is maar hoe je er zelf tegenaan kijkt.
Hulzebosch’ gedrevenheid en uitstraling laten zich niet makkelijk in woorden vatten: behalve in die welke hij zelf uitspreekt. Uit zijn hele houding en voorkomen spreekt enthousiasme en lust om van de dag weer iets moois te maken. 
 Zijn lijfspreuk ‘Wat je doet, doe het vol overgave en plezier, met hart en ziel: dan is succes verzekerd!’ straalt van hem af en van het podium en kan niet anders als het publiek raken.

Drie keer per seizoen programmeert Theater Sneek een lunchvoorstelling. Een pittig interview tijdens het middaguur, inclusief een lunch.

Voordeel met je biebpas
Bij voorstellingen in Theater Sneek die gebaseerd zijn op een boek, krijgen leden van de bibliotheek op vertoon van hun bibliotheekpas € 2,- korting. Bij familievoorstellingen geldt de korting niet op kinderprijzen.