Muziek

Bolwerk Producties

ABBA Gold Europe

vr 19 mei 21:00 - 01:00 Locatie: Bolwerk Concertzaal, Kerkgracht 8
bestel kaarten € 15,00

Ze stonden al meerdere keren in Het Bolwerk en in Theater Sneek. Abba Gold Europe maakt er namelijk keer op keer weer een groot feest van. Daarom konden we het niet laten schieten toen ze zeiden dat ze weer in de buurt komen. Op 19 mei 2017 kun je dus weer genieten van alles wat Abba Gold te bieden heeft: de fantastische liedjes van Abba, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Abba is nu misschien wel populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Zoals Abba het zelf zei: Thank You For The Music!