BLOG: Shifting Daylight met Something so Real door Suzanne

Vrijdagavond 9 maart mocht ik het theaterconcert ‘Something so Real’ van Shifting Daylight beleven. Ik kan deze avond niet anders omschrijven dan een warm bad waarin ik wegdommelde en mee werd gevoerd door een intieme, muzikale droom.

Alles klopt en voelt goed. Er hangt een relaxte sfeer en de warme klanken brengen de ontspanning waar ik al een tijdje naar verlangde.

De setting is simpel. Eerlijk. Sfeervolle verlichting en gezellige vloerkleedjes. Het geluid is clean. Puur. Geen overweldigend en verdoezelend ‘parfum’ die me verstikt. Enkel heldere en zuivere tonen die mijn hoofd leeg maken, me opzwepen, me nieuwe energie geven!

Nummer na nummer ontdek ik hoe muzikaal deze mannen zijn. Hoe elk instrument een eigen klank heeft of door technische trucs ineens heel anders klinken. Mijn gehoor wordt ultiem geprikkeld en het voelt als duizenden tintelende luchtbelletjes om me heen.

Ik laat alle klanken over me heen golven en het voelt goed…Verrassend goed! Had ik dit maar eerder geweten! Deze avond was ‘Something so Real’…dat het voelde als een droom. Magisch wat goede muziek met je kan doen…

Wil jij ook een fantastische avond in ‘American singer-songwriter’ stijl beleven? Genieten van de muzikaliteit, de fijne sfeer en het pure geluid van deze mannen?