Vrienden

Vrienden van Theater Sneek
Theater is meer dan ‘alleen’ een theater. Vele bezoekers hebben dit al laten blijken: dit is hún theater, dit is hun vriend! Om deze reden zijn vele bezoekers een vriendschap met ons aangegaan. Deze Vrienden van Theater Sneek dragen niet alleen het theater, maar ook de cultuur in het algemeen en de podiumkunsten in het bijzonder een warm hart toe. Dit zijn onze ambassadeurs, raadgevers en fans. En het is zeker niet een eenzijdige vriendschap! Zo biedt Theater Sneek vele voordelen aan haar vrienden.

De voordelen van vriendschap in het seizoen 2016-2017 zijn:

  • Vrienden zijn als eerste op de hoogte van het programma, extra voorstellingen en speciale aanbiedingen.
  • Vrienden ontvangen de theaterbrochure voor het volgende seizoen voordat deze algemeen verspreid wordt.
  • Vrienden kunnen kaarten bestellen in de Vriendenvoorverkoop, die dit jaar start op zaterdag 7 mei 2016 om 11:00 uur.
  • Vrienden krijgen € 2,- korting p.p. bij het grootste deel van de voorstellingen (korting geldt niet in combinatie met andere kortingen), op maximaal 10 kaarten per seizoen.
  • Vrienden kunnen zich opgeven voor een gratis rondleiding in het theater voor twee personen.
  • Vrienden kiezen voor aanvang van het theaterseizoen één gratis vriendenvoorstelling uit (keuze uit enkele voorstellingen).
  • Vrienden ontvangen in het hele seizoen verrassingsaanbiedingen speciaal voor Vrienden.
  • Vrienden worden uitgenodigd voor een presentatie over de programmering voor het volgende seizoen, door theaterdirecteur Ben van der Knaap.

Om Vriend van Theater Sneek te worden, kunt u zich melden bij de kassa tijdens de reguliere openingsuren. Er wordt dan een pasfoto gemaakt die op de Vriendenpas afgedrukt wordt. De Vriendenpas is persoonlijk en alleen voor u. Bij de meeste activiteiten is een introducé(e) welkom.

Het vriendenlidmaatschap loopt van 1 mei tot en met 30 april daaropvolgend en wordt automatisch verlengd, tenzij het lidmaatschap vóór 1 april schriftelijk wordt opgezegd.
Voor het seizoen 2016-2017 is de vriendenbijdrage vastgelegd op 25,-, bij aanmelding te betalen (pin of contant). Bij verlenging wordt de vriendenbijdrage jaarlijks rond 1 mei automatisch geïncasseerd op basis van een machtiging.